Ons bedrijf

All round bouwbedrijf

ZDT Bouw is gevestigd in Waalwijk in de provincie Noord-Brabant. Wij zijn nog een echt familiebedrijf met korte lijnen en een zeer grote betrokkenheid met de klant.


ZDT Bouw is een gevestigde naam in de bouwwereld hetgeen te danken is aan de vele werken die wij hebben mogen realiseren in Brabant, Limburg, Gelderland en ver daarbuiten. Werken waar we stuk voor stuk trots op zijn.


Wij verzorgen zowel de aanbouw, verbouw als nieuwbouw. Van kleine eenvoudige projecten tot grote omvangrijke bouwwerken. De service is groot en dit is merkbaar in alle geledingen van deze Brabantse onderneming.


ZDT Bouw vindt het heel belangrijk dat een project eerst goed wordt bekeken alvorens hier een advies op maat en een eerlijke marktconforme offerte aan te verbinden. Op die manier weet de klant precies waar hij of zij aan toe is.


ZDT Bouw zorgt voor een gestroomlijnde coördinatie tijdens de bouwwerkzaamheden zodat de klant zich geen zorgen hoeft te maken. Wij hebben altijd één duidelijk aanspreekpunt hetgeen door onze klanten als zeer prettig wordt ervaren. Informeer gerust eens geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij staan graag voor u klaar.

Persoonlijk en betrokken ... van advies tot realisatie

ZDT Bouw ... voor bouwen met zekerheid